Al balcó

Els d’allà dalt estan al tantu de la propera vegada que traspassi. Doncs sí: quan per fi faci cap cap al cel, que serà sortejant una llarga i purgatòria cua d'ànimes, accés: difunts reincidents, servidor ja tindrà assignada la pròpia parcel·la d'immortalitat. Durant la 1a i última estada a l'altre barri vaig emparaular unes quantes hectàrees de tranquil·litat divina; amb el casc de seguretat i la corresponent visita d'obres a peu de núvol, ho vaig fer empès per la confiança però, sobretot, per la garantia d'un promotor espiritual que assegurava, això va contraxapat, allò és pladur, tu tranquil que els lampistes entren la setmana que ve, que mai cap veí no penjaria al balcó el típic llençol que rondinés: “EL MÉS ENLLÀ: PER LA VARIANT BUDISTA!” o “ETERNITAT SOTERRADA JA!

9 comentaris:

  1. De fet, de la seva darrera estada que li vaig demanar que m'emparaulés la finca del costat. Serà un plaer tenir-lo de veí.

    ResponElimina
  2. Avui no l'acabo d'entendre. "Mea culpa", encara no m'he despertt del tot.

    ResponElimina
  3. Ja veig que l'afany pels quartus també arribat a les altes esferes nuvolístiques. Vinga, comenci a treure factures del cost total de l'operació!

    ResponElimina
  4. Jo sempre dic que em tiraré per la finestra de la fenya, però per tocar els pebrots hi van posar persiana i ferros fora. Casumdena!!

    ResponElimina
  5. Sr. Alyebard: i jo que li ho vaig fer gustosament...
    Srta. Nova: no pot llegir MAI el Sr. Tinc a les 9 del matí! ;-)
    Sr. Jordi: això ho porta el meu contable.
    Srta. Camaleó: oh my blog!
    Srta. Cantireta: i després de tirar-s'hi (si pot, és clar...) ja ho té arreglat?

    ResponElimina
  6. Sí, els calbots semitelepàtics em van força bé, i el fuet de cuiro del nº 1 és la raó principal per la qual obeeixen "sin rechistar". Ah, i ja he fet un ecsàmen...hehehe...Un petonàs, sr. Tinc!!

    ResponElimina
  7. Carai, si realment s'hi està bé informi que serà una opció a tenir molt en compte, perquè tal i com van les coses per aquí baix...

    ResponElimina
  8. Srta. Cantireta: calbots semitelepàtics, diu... Mmmm: m'interessa la idea...
    Sr. Kupyni: home, el preu pel metru quadrat és palmar-la, si t'interessa...

    ResponElimina