Millores hactetepé

 
És tanta l’eufòria que hi ha al departament d’estadístiques del blog, que els números obtinguts ―amb espanta-sogres i cotillon inclosos fan la conga fins al consell de redacció. Allà, i un cop reunits amb els peixos grossos de la bitàcola, s’acorda que l’augment de visitants (prop d'un 35% en el darrer trimestre) bé mereix algunes millores en les instal·lacions hactetepé. Per facilitar l'estada puntual dels lectors, els principals accionistes es rascaran la butxaca per instal·lar un W.C. al fons a la dreta, que és la ubicació inamovible de tots els urinaris públics des de que l'home pixa a porta tancada. A més, per fidelitzar encara més el doble clic distret de l'usuari/a, s'adquiriran un parell de màquines de vending cafè, snacks i cl. de sucre acolorit― que s'endollaran just al costat de la llicència Creative Commons; i dins d'aquesta nova etapa de consolidació exponencial lectoril, es sospesa llençar una línia exclusiva de marxandatge amb samarretes, clauers, banus, fundes per mòbils, cendrers i altres collonadetes marca SR. TINC, MADE IN més val no saber-ho...

13 comentaris:

 1. I per quan una festa amb tots els ets i uts, ganxitos i triangles de Nocilla per a celebrar aquestes bones noves?

  Quan compreu la màquina de cavè, que no sigui Nespresso, que encara us caurà un piano a sobre... com que té tan mal caure...

  ResponElimina
 2. visca! a mi em guardes un "abanicu", que paso calor des d'on t'escric!

  jaja! que bona, Porquet!

  ResponElimina
 3. doncs jo he estat buscant els snacks i no els he sabut trobar... serà que formo part de la secció de clients de compra el detall i aquests no rebem les noves ofertes? Miri senyor Tinc que si ens em de donar de baixa no en Tinc ganes. Però com diu un proverbi inventat a ca meva Gana no en tinc però si cal mossego!

  ResponElimina
 4. Vostè també és un explotador? ... miri

  http://www.youtube.com/watch?v=XbozBbZxnEI&feature=relmfu

  ResponElimina
 5. Sr. Porquet: molt bona!
  Srta. Camaleó: li reservo un parell de banus!
  Srta. Xisti: no cal que es doni de baixa: afili més la vista i veurà les màquines:-)
  Srta. Ni Piu: l'enllaç no s'obre :-(

  ResponElimina
 6. Sr. Tinc sento comunicar-li que ha comès un gran error: és mundialment conegut que tots els serveis públics es troben a LA DRETA del final del passadís. No obstant, totes aquestes millores seran benvingudes, tot i que aquest blog es llegeix ben plaentament sense cap tipus d'extra. :)

  ResponElimina
 7. Srta. Vida: la meva dislèxia i servidor demanen disculpes i esmenen l'error. Així mateix, li agraïm la confiança dipositada en aquestes lletres bloguils :-)

  ResponElimina
 8. Ara ja no sé si per venir a casa seva m'he de mudar o no... Però que sàpiga que jo m'apunto a la festa, si la hi ha, clar... i sempre que hi hagi Nocilla, reclar... ;)

  ResponElimina
 9. No calia que es desvivís tant per als seus lectors, sr. Tinc, que som gent senzilla, discreta i bona de conformar.
  Però, posats a fidelitzar la cosa, ha pensat en oferir-nos descomptes? No sé, per anar al cinema, o al super... ;-)

  ResponElimina
 10. Yo quiero merchandising, de todo. No tendrá por casualidad amigos de la marca Tinc, yo quiero uno

  ResponElimina
 11. Srta. Guspira: no cal venir mudat, que em vinguin dutxats ja em conformo!
  Srta. Xicarandana: això ho hauria de parlar amb direcció ;-)
  Srta. Paula: com lamento informar-la que el Sr. Tinc té la nòmina d'amics a -3 :-(

  ResponElimina
 12. Hi posarà Fanta de Limón o de Naranja? La coca, serà apta o més aviat sonsa? Ja m'apunto a la festa, en Tinc moltes ganes!

  ResponElimina
 13. Srta. Cantireta: la coca, apta, la fant,de sempre i esbravada, i les ganes, totes!

  ResponElimina