La cara en un Wanted

A trompicons, una bola del Far West rodola per la pantalla de l'ordinador: cap post a la vista en l'amplitud desèrtica del Word. De tant en tant, algun voltor sobrevola en cercles concèntrics el full en blanc. Fa xafogor, i pels marges del text s'hi fan remolins de pols. Una serp de cascavell llisca prop de l'únic element decoratiu que, fins ara, he estat capaç de teclejar d'una tirada: un cactus barril amb els braços punxeguts i enlaire. Amb el barret de cowboy homologat, mocador negre al coll, confesso que seria capaç de desenfundar el plagi i disparar a traïció només per una frase ben girada. Fins i tot encara que m'imprimissin la cara en un WANTED, $2.500 de recompensa, tiratge fins a la humiliació.

12 comentaris:

  1. jajaja Molt bon escrit. La sensació de falta d'idees tot i voler escriure un post l'hem tingut tots. L'analogia amb el Far West és perfecte. Genial. Sr. Tinc, el veig en un perfecte estat de forma!

    ResponElimina
  2. Bona tarda Sr. Tinc, tinc el gust d’ensenyar-li o recordar-li una cèlebre frase d’un mític de Far West, vigili que si vostè esta Wanted ell és uns dels homes durs.
    “No passa res que no sigui escrit, dóna temps al temps” John Wayne (El Alamo)

    Fins aviat cowboy

    ResponElimina
  3. Mentre no se li ocorri jeure al damunt del cactus com l'Snoopy, o parlar-hi creient que és cosí seu, jo crec que escoltar l'Ennio Morricone li donaria un "plus", a pesar del desert d'idees...Pot llogar el Clint com a xèrif!!

    ResponElimina
  4. ara m'has fet venir al cap el Clint Eastwood dels Antònia Font :)

    ResponElimina
  5. Diria el mateix que MBosch, però bé, tampoc es tracta de plagiar: pots recollir paraules d'altres: donant-les difusió ja comuniques, no?

    ResponElimina
  6. Però compte, sempre rondarà algun Sheriff...

    ResponElimina
  7. Sr. MBosch: moltes gràcies per les seves gràcies! :-) Miri, miri, quins bíceps literaris que marco!
    Srta. Quadern de Mots: m'he fet fer una xapa amb la frase que m'ha dit i el tinc d'imant a la nevera!
    Srta. Cantireta: com em coneix, bandida! Si li ensenyés les preses falses del post, veuria com el cactus ha tingut alguna disputa amb servidor :-)
    Srta. Anna: doncs mira, el podem xiular plegats, si vols!
    Srta. Vida: també en lloc de plagi li podríem dir "homenatge", ehem...
    Sr. Alyebard: sí, amb la típica frase: "saca tu sucio culo de aquí, forastero..."

    ResponElimina
  8. Jo tinc un cactus prop de la pantalla de l'ordinador, però perquè es xucle les radiacions :)

    ResponElimina
  9. Sr. Vinz: aquest cactus fa de més bon portar que el del post :-)

    ResponElimina
  10. Puji en en tren de tant en tant. O al metro. O agafi el bus fins a la platja els caps de setmana. Idees no li faltaran.....

    ResponElimina
  11. Srta. Tiquismiquis: m'aconsella TMB per eixugar la sequera literària? Sort que la campanya electoral s'ha acabat, que si no ja em veia el candidat de torn cantant les excel·lències poètiques del la L-3!

    ResponElimina
  12. Una pregunta Sr. Tinc, una persona tan pesimista como usted, ha votado? No le pido que me diga a quien en caso afirmativo, el voto es secreto. Y una persona como usted esta interesada en el movimiento de la Plaça catalunya? pura curioidad eh! ;-)

    ResponElimina