Mantingui’s a l’espera


Amb un buit existencial a l’estómac d’uns 5 cm. de diàmetre, el Sr. Tinc truca al Servei Català d’Atenció Filosòfica perquè l’assessorin, 24 h., (1,7 ct./min.). Si vol canviar el sentit de la vida, premi 1. Per adquirir noves ofertes metafísiques: premi 2. Per reclamacions epistemològiques, premi 3. Per altres qüestions transcendentals: premi #. Si vol ser atès per un dels nostres pensadors telefònics, si us plau, mantingui’s a l’espera (fx Para Elisa en versió CASIO PT1.)

13 comentaris:

  1. I la musiqueta de fons quina és? Música ayurvèdica o un bon solo de guitarra de Megadeth?

    ResponElimina
  2. les nostres línees estan ocupades, si us plau torni a trucar més tard.
    Per urgències trucar al 0000000 i dos zeros més.

    pip pip pip piiiiiii

    ResponElimina
  3. si en versió piano de gran cola ja és cutre salxitxera, en versió casio... mare-de-déu-senyor xD

    ResponElimina
  4. M'has fet pensar en quan et pregunten si volen que t'atenguin en català o en castellà i al final els acaba suant la part interna l'idioma que hagis triat. Si prems * el menjador s'ompla d'estrelles? M'aniria bé un d'aquests.

    ResponElimina
  5. Pot donar el número del Servei Català d’Atenció Filosòfica? En certs moments no m'aniria malament fer-hi una trucadeta...
    Per cert, molt bo el detall del Para Elisa. Una de les poques peces de música clàssica que odio. L'odio perquè l'he sentit taaaaants cops i en versions taaaaaaan patètiques.

    ResponElimina
  6. "Para Elisa" és un clàssic de l'espera, podries haver inventat una melodia més adient a la teva ensopegadora figura, Sr. Tinc...

    ResponElimina
  7. És curiós: al Servei d'Atenció de Bloggers Anònims ens posen Green Sleves, però també en versió casio. Em sembla que és una conxorxa per a fer caure el món occidental.

    ResponElimina
  8. Jo ja fa temps que vaig premer l'1.

    ResponElimina
  9. Sr. Porquet: la remescla d'un dj torracollons...
    Srta. Quadern de Mots: cagundena! :-)
    Sr. Paui: de res!
    Sr. Vinz: :-)
    Srta. Joanaina: no ho intento per si de cas. D'estrelles ja en tinc moltes rondant pel meu cap!
    Sr. MBosch: apunti: 90245647i***
    Srta. Vida: a mi m'ha sortit aquesta música, què hi vol fer. Però ja els faré arribar el meu c.v. i els avisaré que me la canviin :-)
    Sr. Alyebard: els casio han fet molt de mal!
    Srta. Sònia: I? quin és el resultat?

    ResponElimina
  10. Una mica de Séneca li faria bé. Posologia: 2 cops al dia. La darrera després de sopar. No es coneixen contraindiccions.

    Gran teclat, el CASIO PT-10!

    Cafelitus

    ResponElimina
  11. El resultat? és difícil de valorar encara. Però en línies generals, és positiu. Perquè ara visc més el PRESENT, gaudeixo més de les PETITES COSES i m'he tornat més PASSOTA. Però em fot por que potser "massa passotisme" m'acabi passant factura... MENTRESTANT, CARPE DIEM (ja sé que sona a tòpic total...).

    ResponElimina
  12. Sr. Anònim: consideraré la seva consideració!
    Srta. Sònia: me n'alegro del resultat obtingut :-)

    ResponElimina