Desmuntant el Sr. Tinc


El gran adelantu del Sr. Tinc és el seu fort caràcter Ikea que, gràcies a una àmplia varietat d'accessoris facials, s'adapta en qualsevol hàbitat. Si la vida li reclama un to gruixut d'humor, es munta la cara segons la circumstància demanada: s'enganxa les celles arquejades i de punta fina, s'enrosca la barbeta còmica i, amb l'índex, es fa els dos clotets de simpatia a les galtes. El millor dels seus somriures irònics corre a càrrec de la casa. Si allò que el públic vol és una serietat estàndard, cap problema: tira de llavis prims, clenxa acadèmica i escuramenta de gola greu. Els ulls de color sever són la darrera adquisició destacable. El caràcter del Sr. Tinc és transportable, camaleònic, impermeable i caduca a finals del 2020.

22 comentaris:

  1. Bona tarda Sr. Tinc. Feia dies que no passava i em quedava, això d’Internet juga males passades (15 dies perduda). Arribo i , desmuntant bla bla bla... caducitat 2020 Ostres!!!.
    Però la meva pregunta arriba des de la més profunda ignorància, quin color és aquest color sever dels seus ulls??? Ja em té corrents a consultar el DCVB i llegeixo “SERVER m. Arbre de la família de les rosàcies… flors blanques en corimbes més curts que les fulles… “

    Agraïda com sempre per la seva paciència.

    ResponElimina
  2. Sr. Tincssön, per casualitat no tindria pas, ni que fos amb quatre caragols i dos cops de martell, una princesa sueca d'aquestes rosses, altes i esveltes, entre els seus accessoris Ikea?

    Tack saº mycket!

    ResponElimina
  3. :) a mi els seus posts gairebé sempre em pengen un somriure, més ràpid i fàcil de muntar que qualsevol altra cosa d'Ikea. Esper que muntar i desmuntar la seva cara no sigui tan difícil tampoc...

    ResponElimina
  4. Porres, senyor Tinc, jo que l'imaginava com un atractiu home de mitjana edat i ara resulta que per sempre més el veuré com a míster Potato...

    ResponElimina
  5. Aixines, vostè s'assembla als dolents de les pinícules, que sempre s'assemblen als seus passaports múltiples? Jo, jo vull una identitat, si li'n sobra alguna... ( pot ser inoxidable, posats a demanar? )

    ResponElimina
  6. Srta. Mots: el color sever d'ulls és un color indesciptible. Noés quan el veieu el sabreu distingir :-)
    Sr. Vinz :O?
    Sr. Pörquet: doncs no, els accessoris són facials i malauradament intransferibles :-)
    Srta. Vida: vostè em té amb massa bona consideració, però ja m'agrada, ja... El somriure és mutu :-)
    Srta. Xicarandana: he, he, he, he...
    Srta. Cantireta: marxandu una d'inoxidable!

    ResponElimina
  7. I quan caduqui el caràcter s'ha de reiniciar o es tornarà agre?

    ResponElimina
  8. Sr. Josep: sí, però amb hac muda!
    Sr. o Srta. Peròquèdius!: en primer lloc, benvingut/da sia al blog. En segon terme, diria que el caràcter passat es torna agre... :-)

    ResponElimina
  9. Gràcies per la benvinguda i perdoni que no m'hagi presentat. He entrat sense trucar... peró abans he mirat per si de cas... Seguiré 'tinquejant'

    ResponElimina
  10. Sr. Peròquèdius!: si una virtut té aquest blog és que no cal trucar per entrar :-) Ei, i això de "tinquejant" m'agrada. Benvingut de nou!

    ResponElimina
  11. Hòstia, hauré d'aprendre la lliçó i mudar-me a la teva manera de veure el món...

    ResponElimina
  12. Srta. Zel: és una manera de veure les coses ;-)

    ResponElimina
  13. sempre he sigut més d'interpretar que no pas de llegir les instruccions. molt em temo que jo li faria una cara nova!
    així, també és camaleònic? això m'agrada.

    ResponElimina
  14. Srta. Camaleó: tinc una lleugera sospita sobre el fet que li agradi un Sr. Tinc camaleònic, només una lleugera sospita... :-)

    ResponElimina
  15. Y podemos elegir Sr. Tinc? No tendrá usted por ahi entre sus complementos una sonrisa seductora acompañada de un guiño? Asi seria como me gustaria verle ;-)

    ResponElimina
  16. Srta. Paula: esperi's, que remeno entre els complements: aquesta no, això no a per mi, aquests llavis són masa prims... Ara! Ja està! ;-) Li sembla bé?, o s'ha de tornar a girar per veure'm millor?

    ResponElimina
  17. Sr. Tinc, soy de las que se gira, porque disfrutar de las cosas dos veces siempre es mejor, incluso, tres o más :-)

    ResponElimina
  18. Srta. Paula: ;-), ;-) i ;-), per si vols girar-se més vegades!

    ResponElimina
  19. Hombre Sr. Tinc, con tanto guiño parecerá que usted tenga un tic nervioso y esa sonrisa dejará de ser seductora. Hay que racionarlos, asi se esperan con mas ilusión ;-)

    ResponElimina
  20. Ah! por cierto, a pesar del anonimato he de decirle que que soy señora y no señorita

    ResponElimina