Lliçó de marbre

No és la primera vegada que un dimarts em cau malament i no li parlo. Tretze anys enrere (aneu a la 3a set. d'oct. del 1998) ja vaig arribar a les mans amb un d'impertinent, de la classe molt irritable. Llavors vaig perdre la disputa i un parell de coses més: 1) Vint-i-quatre hores seguides; i 2) El tercer incisiu de la mandíbula inferior, cantó esquerre. Però d'aquella patacada màxil·lo-temporal en vaig treure una lliçó de marbre: que els dies estúpids val més ignorar-los. I el dt. d'avui altiu i prepotentno li he donat ni una punteta de treva. Tot i la seva cara d'ensumar merda i el seu to burleta advertint-me que era un dia xungu-xungu, i malgrat les seves contínues provocacions per segar-me els nervis, he reunit els OMS budistes necessaris i li he estampat, ha!, tot un senyor no res davant dels morros. I perquè quedi clar ho torno a teclejar: ha!

12 comentaris:

  1. un cop un noi em va explicar que, segons la medicina xinesa, els dimarts són dies vermells o de sang; dies en què la gent està més irritable. no sé si em va aixecar la camisa :)

    ResponElimina
  2. Home, ara que ho dius, Anna, dimarts no ve de Mart, el déu de la guerra? Tal vegada això de ser breguista li véngui de raça.
    Molt valent ha estat vostè, Sr. Tinc, amb el "ha"...

    ResponElimina
  3. A veure com et va amb el Sr. Dimecres...ha, ha!

    ResponElimina
  4. la violencia amb segons quins dies no està molt ben vista a casa... diuen que ells no en ténen la culpa, que tot és imaginació nostre... menys mal que no era dia 13!

    ResponElimina
  5. Pobre dimarts, a mi el que se'm travessa sempre és el seu parent el dilluns. Però la resposta la millor. Ha!

    ResponElimina
  6. Ara que estic dins de la màquina del temps de la Cantireta, recordo que els dilluns i els dimarts eren dies HA!-fartadors. Per cert, el HA!-món de ha!-bugo, com a arma contra aquests dies, és molt HA!-propiada! :)

    ResponElimina
  7. Per mi és el pitjor dia de la setmana. Perquè és un indefinit.

    ResponElimina
  8. Srta. Anna: no ho crec, a mi un dimarts em va trencar la cara :-)
    Srta. Xicarandana: gràcies: ha!
    Srta. Vida: de moment, respiro! :-)
    Sr. Peròquèdius! Quan un dia et trenca la dentadura, no hi ha imaginacions que valguin!
    Sr. Alyebard: cadascú té el seu dia...
    Srta. Cantireta: he, he, he i ha!
    Srta. Noa: ben vist :-)

    ResponElimina
  9. Els dies tontos millor no fer-los cas, com si res. Passen igual de ràpid que han arribat i mira per on, avui ja som dimecres: ha! Ja li has fet una bona puntada de peu al punyetero i no li veuràs el pèl fins la setmana que bé! Bon dimecres!

    ResponElimina
  10. Srta. Barcelona m'enamora: espero que el proper dimarts es comporti :-)

    ResponElimina
  11. Miri,els dimarts són mal dia, tenen complexes, ni estan al mig, ni al principi ni al final de la setmana.... no li tingui en compte la propera.... tots podem tenir un mal dia ...

    ResponElimina
  12. Srta. Tiquismiquis: si no em fa una cara nova, no li tindré en compte :-)

    ResponElimina