Posi'm dues realitats


El Sr. Tinc va pels puestus amb dues realitats a sobre. La primera és la de fàbrica, 100% empírica, és a dir: la que ve de la mà del pack de la vida; l'altra seria una versió també portàtil però amb quatre píxels de no res low resolution, vaja...― i destinada, només, a suplir l'oficial en casos d'imprevistos fets amb punta gruixuda i sucats en el tinter de les desgràcies. Traduïm-ho: si la realitat vol que un autobús desmarxat de la línia 39 envïi aquest blogaire a l'UCI (constants vitals en caiguda lliure, desfibrilador a uns 2.500 watts), el Sr. Tinc s'hi oposarà desplegant l'alternativa espacio-temporal a peu de carrer per tal d'accedir via talons al cul a la cara B del tema en qüestió. Així, i un cop passat el sustu, l'ingrés de nou a la superfície neta de perill no té cap complicació destacable, això sí: només algunes contraindicacions menors, com que el trànsfuga de realitats presenti un pentinat beethovenià, les cames flambejant o els testicles per corbata.

9 comentaris:

 1. Vaja, això sí que hagués estat un mal caure. Cuidis, Sr. Tinc...

  ResponElimina
 2. M'hi oposo totalment! Envïi el conductor a la realitat paral·lela sense bitllet de tornada, i vostè cuidi's, que se l'aprecia especialment aquí a l'Urgell.

  ResponElimina
 3. Curiós concepte, el de trànsfuga de realitats. M'agrada la idea de poder anar "houdinejant" pel món.
  I també li dic "cuidi's, senyor Tinc", clam blocaire del present blog.

  ResponElimina
 4. ... volia dir post, del present post...

  ResponElimina
 5. Srta. Vida: sí, li faré cas!
  Srta. Cantireta: noto la confiança i estima de l'Urgell cada matí quan obro els porticons de casa :-)
  Srta. Xicarandana: provi de tenir una altra realitat, li pot ser útil. I sí, em cuidaré!

  ResponElimina
 6. Uns amb més d'una realitat i d'altres que no en tenen ni tant sols una, proposo que ocupem les realitats paral·leles a fi de gaudir-ne tots.

  ResponElimina
 7. Sr. Cesc: passi's quan vulgui per Can Tinc, miraré si al magatzem encara me'n queden... :-)

  ResponElimina
 8. El transfuguisme també assola ara la catosfera?

  ResponElimina