Can Mart

Traspasso món interior en bones condicions, preu raonable. Molt ben orientat: la cara nord-est dóna a una imaginació desbordant. A més, disposa d’una àmplia zona filosòfica ideal per entrar-hi a divagar; té excel·lents acabats utòpics i unes vistes d'infart: en dies de cel aspirat hi pots veure diverses llunes de València o, amb un pèl de xamba visual, el perfil de fins a quatre òrbites de Can Mart. Interessats, trucar de 10 a 14 h. i de 16 a 20 h., gràcies.

9 comentaris:

  1. Neeeeeeeeeen! que t'has descuidat el telèfon!!!

    ResponElimina
  2. Gerònima, és que al Sr. Tinc només se'l desperta si tires una pedra que caigui bé ;)

    ResponElimina
  3. Atenció: els del replà de la Cantireta lloguen el seu pis i l'accès al transmutador de Star Trek. Només cal canviar-li les piles, 12 de mida AAA. Truqueu al 96-0000000,1

    ResponElimina
  4. Diguim agosarat però a quins motius obeeix aquest traspas? i que fara sense móninterior si el arriba a vendre?.Realment m´ha deixat preocupat perque tem que les properes entrades ja no siguim tan lucides com aquesta , encara que gens encertada ( desde la meva opinió ) .Si es per calers ...ho llogui però mai ho vengui ...mai!!!

    ResponElimina
  5. Com està el pati, tothom desfent-se de les segones residències!

    ResponElimina
  6. trobaria la referència a elidealista.com? per veure les fotos abans de trucar i saber de què parlem.

    ResponElimina
  7. Sr. Viatger immòbil: tot és possoble!
    Srta. Gerònima: uix, disculpi, amb tant món interior... ;-)
    Srta. Joanaina: he he he ;-)
    Srta. Cantireta: ho veu, dona, com tenia raó?
    Sr. Nanis Kru: diuen que els qui no tenen món interior són més feliços..., diuen...
    Sr. Alyebard: tercera!, tercera residència!
    Srta. RaTeta Miquey: no ho crec, però si vol fotos ja les hi envio!

    ResponElimina
  8. Hola Sr. Tinc, el meu món interior comença a tenir goteres i tinc por que algún dia se m'encogeixi l'ànima. Així que estic interessada en el traspàs del seu món interior, però li faig una oferta per compartir-lo amb vostè ja que no voldria ser responsable de que deixés d'escriure aquest blog ;-)

    ResponElimina
  9. Srta. Mònica: passo la seva oferta al departament d'oportunitats immillorables. Així que l'analitzin, amb gràfiques i tants per cent, formatgets i powers-points, ja li ho comunicaran ;-) I benvinguda a Can Tinc!

    ResponElimina