Digey



Després de tres anys de sequera sentimental l'amiga estrena xorbo: un digey italià, provinent dels xilouts més fashions d'Eivissa i rodalies. Entre els íntims la notícia ha causat furor. Des de que l'ex va esfumar-se que l'amiga no ha recuperat el to. En una marató de resistència mental, els amics ens hem anat rellevant l'orella perquè pogués lamentar-se en condicions. Però com més temps passava, pitjor. Les parelles estables del seu entorn han follat, s'han embarassat i han parit a mesura que, pel seu llit, circulaven candidats d'una sola nit.

Trenta-nou anys i els ovaris en el quilòmetre zero: les presses biològiques per lligar l'Home de la Seva Vida (les majúscules són seves) capen la predisposició dels pocs que rebreguen els seus llençols. De fet, quan els futurs rotllos s'enfunden el condó ja els està parlant de viatges de noces, criatures i sogres. Ni quan el cercle masculí reunit d'urgènciavam detallar-li el manual d'ús per no acollonir un home a la primera cita, no ens va escoltar: insistia en obrir-se de cames a les cigales que, primer, juréssin fidelitat a cal notari. I, és clar, els desenganys s'han anat amuntegant a la seva tauleta de nit. Però el pollastre sicilià i quarentón penjat del seu braç trastoca els plans. Un parell d'amigues casades els hi ha faltat temps per apuntar que aquest Flavio Briattore que punxa plats només serà un passatemps. A la parelleta no els hi donen ni tres sessions: tantes gogos i remescles no poden ser bones, diuen. Sospito que la planta del digey metre vuitanta-set, butxaca plena, somriure profidentté alguna relació amb aquesta premonició fatalista. La qüestió és que, tres anys després, l'amiga torna a tenir un nus a l'estómac i una orella nova per escalfar...

1 comentari:

  1. Deixi gaudir tant com pugui a la seva amiga. Si les premonicions de les bruixes són certes li torni a llegir la cartilla i suggereixi-li que es faci puta. Patirà igual però la pagaran.

    ResponElimina