L'onze de setembre

El meu amic de barretina i trabuc em truca desolat. Em diu que això el supera, que en el fons li està ben empleiat. La seva presència a la mani de l'onze entra amb contradicció amb les lleis de la fisica elemental: és membre de tantes plataformes que, per commemorar la diada, l'han citat en punts tant dispersos de la ciutat i a hores tant irreconciliables que està al límit del col•lapse nacional.
Detallo el llistat de plataformes, plataformetes, associacions, agrupacions, manifestos i altres iniciatives en les qual ha adherit el seu vist-i-plau independentista:
Plataforma pel Sí, Plataforma pel ara Sí que Sí, Plataforma pel Sí a Curt Termini Nacional, Plataforma pel Sí Però Per Si De Cas Més Endavant, Independentistes de Comarques, Vegueries x la Independència amb la variant N-II soterrada, Reivindicació Nacional d'Esquerres Alternatives, Re-Reivindicació Nacional d'Esquerres Alternatives, Manifest 2.0 “Fes un clic per l’Autodeterminació”, Contramanifest 2.0 d'ex-Blogaires Nacionalistes i Cibernèticament Lliures, Independència i Punt, Independència i Amunt, Independència i Independència, Independència i Olé, Independència sense Fronteres, Antic Casal Català d'Ex-Comunistes de Dretes per la Reivindicació de la Causa Comuna Catalana (ACCECDRCCC), Amics de l'Estelada Setinada, Amics de la Senyera Primer i l'Estelada Després, Lliga Catalana de la Commonwealth, Emirats Catalans per l’Europa de les Nacions, Taxidermistes Nacionalistes, Geòlegs per la Independència, Autòmats per l’Autodeterminació dels PPCC, Sardanistes Separatistes, Puntaires per...
...el catàleg d'adhesions és tant extens i contradictori que no m'estranya que les arrels d'aquest retall de país neixin del mateix kilòmetre 0.


1 comentari:

  1. jejejeje... i jo que cercava al google un link real de "geòlegs per la independència", i ves per on, estem al costat dels taxidermistes... XDDD

    ResponElimina