Fot-li, Tinc!

Fot-li, Tinc: al molt anònim que borineja el meu correu amb ànsies de polemista segons pròpia presentació li agrairia que obrís el DIEC (2a edició) per la lletra P, pàg.1323, últim adjectiu a la dreta. Llegida la definició que diu ostentar li suggeriria que recapacités les seves incursions mailístiques. Millor, encara: aprofitant que té el diccionari entre mans li regalo un parell d'apunts filològics. a) Els seus comentaris d'alt contingut ofensiu són d'algú que prové de la lletra T, pàg.1644, mot núm.11: primera columna, mà esquerra. b) El seu teclejar rabiós delata un caràcter mal esbandit, molt proper a la I, entre imatjat (adj.) i imberbe (també adj.), pàg. 935. I si amb aquestes apreciacions no es dóna per al·ludit, no tindré cap més remei que engegar-lo a la pàg.1099, concretament al quinzè mot f., pop., paraula multiús que s’empra tant com interj. com loc. adv. o com ins. com. esc. (insult comú i escatològic), és a dir: a la merda.

(Nota per tots els qui no disposin del diccionari citat més amunt: la lletra T oculta la paraula torracollons, i la I, la d'imbècil.)

10 comentaris:

  1. Ole, les havia encertades! Gràcies per l'apunt final, ja que no disposo del diccionari, però em semble que ja queda força clar el teu missatge.

    La pregunta és, què has fet perquè algú t'increpi, i a sobre per mail. Suposo que et deu donar els motius d'aquesta creuada, però en definitiva, tampoc és estrany, perquè hi ha molt tarat per aquest món. Semblaria que contestar amb indiferència és el més adient, però entenc que hi ha coses que cansen.

    ResponElimina
  2. Doncs a la merda per imbècil i torracollons!!! Ostres, m'he quedat molt a gust... Bona teràpia.

    ResponElimina
  3. Miri que acaba de fer saltar totes les alarmes als de l'echelon amb el recoi de codi per les paraules... si li reventen la porta aixequi les mans i digui que no envia paquets des del medi orient...

    ResponElimina
  4. Una de les millors formes d'enviar a la merda a algú!. Una de les meves predilectes és "llàstima que de petit m'ensenyessin que no s'ha d'enviar a la merda a la gent" dit amb el to més neutre i davant de l'interfecte. Els descol·loca.

    ResponElimina
  5. I el correu brossa, Tinc?
    Passa dels anònims, ni cas! L'únic que volen és fer-te la llesca. Envia'ls a prendre pel saaaaaaaaac!

    ResponElimina
  6. D'això se'n diu dir les "coses pel seu nom"!

    Menys mal que has fet l'apun final sense diccionari en mp i havent dormit malament no ho hagués encertat!

    ResponElimina
  7. Crec que insultar d'una manera tan el·legant posa encara més rabiós que si et diuen "tros de fill de puta malparit" directament.

    I perdoni les grolleries, però és probable que les repeteixi en futurs comentaris. No hi puc fer res.

    ResponElimina
  8. Sr. Xexu: és una creuada tant estúpida com ridícula. De fet, no he fet res de particular: algú que se les té per la manera com escric i què escric...
    Sr. Bugaderes, 39: passi's més sovint per la teràpia ;)
    Sr. Molon Labe: massa tard. De fet, escric els comentaris des de Guantanamo. La propera vegada procuraré ser més ràpid!
    Sr. Alyebard: justa la fusta!
    Srta. Tiquismiquis: i que voleu que faci?
    Srta. Mortadel·la: enviar-los pel sac és el que he fet...
    Srta. Anna Tarambana: gràcie, gràcies... ah!, i gràcies!
    Srta. Llesca: no es preocupi, sigui grollera, sigui com sigui vostè...

    ResponElimina
  9. Quin mal caràcter Sr. Tinc!
    :)

    Paraula de comprovació: hymor! :D

    ResponElimina