...i sant tornem-hi


Quedi constància: aquest blog no perd oli. Si fa poc eren els possibles òvuls (vegeu aquí) ara hi ha qui especula amb l'esperma del sotasignat. Punt núm.1: queda clar que a la vinya del senyor Blogger no hi ha terme mig: o ets dona o ets gai. I punt núm. 2: cadascú clica el temps com vol, però veure sortir bates de guatiné de qualsevol bitàcola arregladeta és de psicòleg de guàrdia. Sóc un blogaire de 25 posts, 14 seguidors i 9 demandes explícites de tendència sexual, una dada (aquesta darrera) que fa salivar el departament de querelles del meu advocat. Però per no embardissar-me en pleits i citacions inacabables, he decidit fer reformes al blog amb un parell de sortidors de cervesa, una màquina escurabutxaques, piropus d'ambient i futbol les 24 h. Tot presidit per un cap de senglar amb els tres dits de pols que exigeix Sanitat. Tot ben heterosexual, vaja.

6 comentaris:

  1. No sé, jo sempre he pensat que (tot i el blavet no massa masculí del fons) era vostè un home, i ara que escriu aquesta entrada em pregunte per quin motiu ho creia...

    ResponElimina
  2. A veure, ara ens dirà que és hermafrodita? tregui els collons damunt la taula i imposi d'un cop la seva tendencia sexual o be deixi estar la polèmica...

    ResponElimina
  3. Jo també he pensat sempre que eres un home, però, sincerament, la teva tendència sexual m'importa un rave, perdó! De veritat has creat tanta polèmica? A mi el que m'agrada és llegir-te i crec que no ho suportaria amb un cap de porc senglar penjat sobre el teclat :)

    ResponElimina
  4. La solució més ràpida era posar-li titola al dibuix del mal caure. El que faci dins d'un llit amb algú adult mentre hi hagi consentiment se me'n fot. Però celebro que sigui hetero, com a mínim podrem discutir-nos per les mamelles de la Srta. Tiquis i companyia.

    ResponElimina
  5. Sr. Remitjó: el meu daltonisme em confon: blau, diu que és?
    Srta Tiquismiquis: aquí els té! pam!
    Srta Vida: de moment el cap de senglar fa maco: un parell de setmanes i el trec, li pometo!
    Sr. Alyebard: la titola, per raons òbvies, no hi cabia...

    ResponElimina
  6. Ah, però no es pot ser un home hetero si ets blogaire? Això en quin manual sortia? Algú m'ho podria haver avisat i no estaria escrivint a tort i a dret i em dedicaria a la caça d'algun animal salvatge per demostrar la meva virilitat.

    ResponElimina