Anestèsia i avall


Per exigències del guió, el meu personatge de ficció ha entrat al quiròfan núm. 3, tot anirà bé, compti fins a..., ZZZZ. Sotmès a una reconstrucció facial insòlita ―feia mesos que tenia dia i hora amb el bisturí, es vol despertar amb la millor de les seves cares pels pròxims papers, que se li acumulen al despatx sota l'atenta impaciència dels seus fans. Pòmuls ben farcits, mentó desafiant i abdomen enrajolat per empaitar les escenes d'acció esgotadora i trepidant; morrus de querubí, col·loqui'm les parpelles a mig cloure (rotllo seductor) i un nas traçat amb esquadra i cartabó, per les seqüències de claqueta rosa i llagrimalls a discreció.

11 comentaris:

  1. Quanta renovació ultimament no? Que se'n prepara alguna de grossa sr Tinc? Tinc curiositat!

    ResponElimina
  2. Home, Sr. Tinc, farà el que voldrà, que per això no ens coneixem gens, però si deixen triar la cara al seu personatge, li digui que en demani una de semblant a la de Keanu Reeves: tendrà un caramull de finals feliços garantits i no estan els temps com per deixar-los perdre...

    ResponElimina
  3. No se si es buena solución, estas operaciones privan de expresividad y no se si eso es lo mejor para usted, pero... :-)

    ResponElimina
  4. Una mica de Botox i tot arreglat. Compte però no acabi fent la competència a la "princesa del pueblo"... ja me'l veig els dissabtes a la nit tot cridant "Jooooooordi" "Jooooooooordi"

    ResponElimina
  5. I si li passa com a en Moe Zsiszlac, que d'un ensurt/disgust li cau el món a sobre i el torna a tal com era abans? Asseguri's la cara, almenys podrà cobrar si van maldades! ;)

    ResponElimina
  6. A veure si encara el veurem de sexysimbol...

    ResponElimina
  7. Home... posats que sigui un canvi de sexe! :) Pot ser divertit veure si una noia té molt mal caure :D

    ResponElimina
  8. Tot sigui per conservar la feina!

    *Sànset*

    ResponElimina
  9. Srta. Xisti: no crec, miraré l'agenda per si de cas...
    Srta. Xicarandana: això ja és cosa del meu personatge de ficció, totalment autònom i lliure en fer el que li vagui... ;-)
    Srta. Paula: em remeto al comentari anterior. Tots tenim un personatge de ficció que vol fer allò que li rota :-)
    Sr. Porquet: ho tindrem present!
    Srta. Cantireta: assegurada per futures hòsties i plantufades!
    Srta. Tiquismiquis: home, la cirurgia no fa miracles!
    Srta. Joanaina: miri, ara m'ha fet gràcia. De fet, ara que ningú no ens veu, li relataré que als inicis del Sr. Tinc corria el rumor que en veritat era Srta. Tinc: remeni per l'arxiu del blog i ja veurà...
    Srs. Sànset i Utnoa: benvinguts!

    ResponElimina
  10. Res de renovació. Deixis les arrugues i les bosses sota els ulls, són el signe que s'ha viscut intensament! I després auto-exilis a una illa grega i a gaudir de la vida, la retzina i l'ouzo.

    ResponElimina
  11. Sr. Alyebard: ja sé sap que els personatges de ficció els agrada agradar ;-)

    ResponElimina