Revolució temporal


Del calendari esborraria tots els matins i tres quartes parts de les tardes, frop, frop, frop, i traçaria els vectors necessaris i els càlculs cronològics pertinents (en aquests casos un compàs d'enginyer sempre dóna el pegu), perquè els dies comencin a les set de la tarda. I establert aquest nou punt de partida, i sense moure'ns gaire d'aquesta franja horària, empalmaria la jornada amb uns vespres del tot innegociables: estrelles repartides amb bon gust astronòmic, la lluna en el punt just de somni i el vol erràtic d'algun OVNI despistat. 

10 comentaris:

  1. I quan treballaria vostè, sr Tinc? Com s'ho farà per tenir el rebost ple? Li hauré d'explicar quatre coses de la colònia de treballadores...

    ResponElimina
  2. Jo porto les rialles i les birres per a partir de les 8. I una espelma anti-mosquits. On he de signar?

    ResponElimina
  3. Srta. Estrips de lluna: benvinguda, ah!, signi aquí, aquí i aquí!
    Srta. Formiga: benvinguda, i sóc tot orelles!
    Srta. Cantireta: vostè pot signar on vulgui ;-)

    ResponElimina
  4. Ehem... compassos d'enginyers? Això creia que ja formava part del Pleistocè!

    ResponElimina
  5. Bona proposta, ja portaré el gel per a les begudes. Puc portar un astrolabi? per a quan es trenqui el compàs d'enginyer.

    ResponElimina
  6. Sr. Porquet: fixi's que he dit perquè dóna el pegu, en cap cas explicito fer-lo servir ;-)
    Sr. Alyebard: porti'l, home, porti'l! ;-)

    ResponElimina
  7. Jo també signo, Tinc, és que tinc molt mala daixonses als matins, i els vespres faria de tot...On tenim el formulari?

    ResponElimina
  8. Srta. Zel: passi's per la guixeta 8, segona a l'entrar a la tercera planta que té al seu darrera, demani per formularis temporals, haurà de compulsar-la passada l'ascensor que té... ad infinitum!

    ResponElimina