Una de flaixos

Una hipotètica foto del tarot del Sr. Tinc, Lluíiiiis!, faria les delícies de tots els futuròlegs dels call-tv més friquis. Mireu, si no, la filera de dalt, d’esquerra a dreta: hi trobem la feina, la 1a qüestió vital que les cartes vidents escapcen, i que, dempeus en aquesta instantània fictícia, se la veu amb un estrès proper a l'ingrés clínic o, si ho preferiu, al desfibril·lador de tants watts al pit, mans fora. Frec a frec hi ha la fortuna: els flaixos l'enxampen fent un xiulet en clau de dissimulació sostinguda, un fet que suposa una absoluta confiança crematística, ehem, per la butxaca del Sr. Tinc. L'amor, que tanca aquesta renglera fotogènica, té tanta serietat a sobre que acollona qualsevol tipus de proposició feta a 300 km. a la rodona sentimental. I de cluquilles, rotllo futbolista, la resta dels temes tarotils: la salut, que ens dedica una ganyota d’úlcera duodenal; l'amistat, amb cara de pocs amics (sí: previsible), i la família, amb el típic somriure Profident d'hipocresia social; ah!, i el Sr Tinc que, amb el millor posat de circumstàncies que ha trobat a l'armari de les cares, ens emmarca l’equip amb el qual salta cada dia al terreny de joc vital.

10 comentaris:

  1. I a mi tot això em sona a que l'han multat per excés de velocitat. Ja sap, somriga al radar, Lluíiiiis!

    ResponElimina
  2. ???? No es troba bé ????? Ja no li mola jugar al dòmino ????? Els fotomaton l'estafen sense haver entrat a la cabina ???? Desapareix progressivament i lenta de totes les fotos de família ????

    ResponElimina
  3. Vaja, que l'han tornat a trepitjar al metro :(

    ResponElimina
  4. Com que és l'època d'aixafar raïms amb els peus, n'hi ha que se'ls enceta l'ull de poll.
    Olga

    ResponElimina
  5. Espero que no sigui tot tant greu com mos ho pinta (o retrata). Potser és tracta d'un excés de flaix. Provi de fer-la amb una llum matinal de wake-up post 8h de son i ja veurà com no surt tant moguda.
    Bona sort!!!

    ResponElimina
  6. Sr. Jmperch: res més lluny de la realitat!
    Srta. XCantireta: no desparec, simplement el meu tarot fa mala cara: vegi la foto!
    Sr. Alyebard: sí!
    Srta. Olga: he, he, he
    Sr. Òscar: un excès de flai seria una explicació lògica per una foto irracional com el tarot ;-)

    ResponElimina
  7. Ai, això de les *cloclilles (ja em perdonarà, però el mot és impronunciable), desperta la meva ànima de fil, o lògica. A la gatzoneta. Aquesta és la postura de la seva resta de temes tarotils. Ja em disculparà la insolència.

    ResponElimina
  8. Sr. Joan: no és insolència, és cultura, i entomo la correcció col·locant-me a la gatzoneta del seu saber ;-)

    ResponElimina
  9. Srta. Tiquismiquis: sí, miri, suicidant-me a poc a poc...

    ResponElimina