Brum-brum


El Sr. Tinc porta el cromosoma Y al taller, la peça del seu ADN que, cada tant, se li cala. Aquest fallu genètic provoca que, el nostre home, no acabi d'arrencar en qüestions de temàtica masculina, especialment pel que fa referència al motor d’explosió i derivats. Sí, senyors/es: el Sr. Tinc és dels qui badalla cocodrílicament davant d'un circuit d’un Gran Premi de Qual; és més: quan sent parlar de cilindrades, escuderies o carburants d'última generació, no té cap pudor en reconèixer les nàusees, la suor freda i els tics intermitents a lòbul de l'ull dret. Però a la vida hi ha uns mínims d'espècie que cal complir, i el brum-brum n'és un. I bé: aquí teniu el Sr. Tinc, com a bon mascle que figura que domina el seu hàbitat natural, axinant els ulls d'interès (fingit) davant les explicacions d'un mecànic que li suggereix canviar els pistons, revisar el sistema de frens o repintar la xapa del seu cromosoma Y.

11 comentaris:

  1. Això del cromosoma Y és ben fotut. Al meu pare li va passar el mateix que al senyor Tinc i el també el vam haver de dur al brum-brum. Aprofitant la visita, vam deixar-hi l'opel corsa perquè en fessin una revisió.

    ResponElimina
  2. Jo, de vostè, m'apuntaria a un curs accelerat que dugui per nom "Circuits 90-60-90 sense velocitat mínima". Ja veurà com no se li cala ré de ré...Apa, i no em doni les gràcies!!

    ResponElimina
  3. Hauria de fer un volt en ciclomotor amb mi i potser li agafaria el gustet a això del brum-brum... :P

    ResponElimina
  4. No li faça cas al mecànic i no canvie res, badallar oxigena la sang,

    ResponElimina
  5. Jo dels autos només sé que porten quatre rodes i un volant. La resta m'entra per una orella i em surt per l'altra, talment com les notícies del món del motor acompanyades dels crits d'en Merlos i el putot (jo no ho vaig dir eh????).

    Penseu que pitjor seria que li haguessin dit que ha de canviar el "sigüenyal"... què collons deu ser això???

    ResponElimina
  6. Srta. Reykjavík: i jo que només li puc donar que les gràcies!
    Sr. JMBosch: ve de família, això de la Y...
    Srta. Cantireta: vostè fa trampa ;-)
    Srta. Joanaina: és la meva primera proposició de paquet que m'han fet a la vida ;-)
    Sr. Jpmerch: tinc excès d'oxigen, doncs!
    Sr. Porquet: és dels meus, vostè ;-)

    ResponElimina
  7. Vostè tranquil,
    només cal que vigili que no li entri res al tub d'escapament, la resta anirà venint sola-

    ResponElimina
  8. Sr. Gerent: home, si només és així de fàcil...

    ResponElimina
  9. M'entre no li costi un ou refer xapa i pintura, cap problema.

    ResponElimina
  10. Sr. Alyebard: bé, això ja seria demanar massa: som a cal mecànic, el primer gran gremi d'exportadors d'òrgans humans per poder pagar els seus honoraris...

    ResponElimina