A cop de xancleta

El Sr. Tinc arriba a l’inici d’aquest post, hola!, vestit de typical guiri d'asfalt barceloní: barret mexicà mida plaça de toros, color sangria a les galtes i les Rambles als peus. El culpable d’aquesta indumentària punible (vegi’s el detall de la camisa florejada) és del seu agent literari. L’últim informe bloguil encarregat a l’empresa Consulting&Bits S.L. subratlla que els actuals nivells d’inspiració estiuencs del Sr. Tinc són dramàticament baixos. I clar: amb les gràfiques d’audiència en descens indiscutible s'aconsella (oju!: sempre segons l'informe mencionat, pàg. 54, tercer paràgraf), s'aconsella, dèiem, que la imaginació del Sr. Tinc desfaci les maletes i realitzi una incursió recreativa al món dels gambots de parla anglosaxona, amb mitjons blanc nuclear i cinc coma tres birres cada dos monuments i mig. A partir d'ara m'escriurà a cop de xancleta... ―sentencia la mala llet del seu representant, mentre un Sr. Tinc enmig d'un ramat de turistes i flaixos a discreció, treu punta com pot a l'enginy d'últims de juliol, vergonya aliena passi's pel final del post, gràcies.

23 comentaris:

  1. Home, cada cosa al seu temps, no? Per venir a fitxar amb aquest aspecte, potser ens podem esperar una mica. Com a mínim esperem que no seràs tu el dels mitjons blanc nuclear, tot i que el barret mexicà tampoc seria massa perdonable...

    ResponElimina
  2. Vaja amb compte que no li furten la cartera.

    ResponElimina
  3. Crec que necessita un canvi d'agent literari urgent amb una mica més de "gust" ;)

    ResponElimina
  4. posi's crema protectora al nas.... les extremitats sempre pateixen le inclemenciees del temps ...

    ResponElimina
  5. Bon dia Sr. Tinc, li aconsello que vigili no incompleixi cap de les ordenances municipals, no fos cas que es passes un quants dies a la garjola., que amb el seu mal caure... (si us plau treguis els mitjos fa molt lleig això de dur-los amb xancletes).

    ResponElimina
  6. Ja ho diuen, si no pots amb ells fes com ells. Gaudeixi de la sangria i faci tot el que li faria vergonya de fer a casa seva.

    ResponElimina
  7. Le entiendo Sr. Tinc en el verano estamos para otras cosas, incluso la inspiración parece que se le haya ido de vacaciones, y esperese al agosto que incluso usted mismo sin darse cuenta este tambien de vacaciones. Buen verano Sr. Tinc y si alguna vez le conozco eviteme el shock de verle con chanclas y calcetines, arrrgggg! :-)

    ResponElimina
  8. Sr. Xexu: coses del representant, servidor obeeix qui li traça el camí de l'èxit ;-)
    Sr. Jpmerch: massa tard...
    Srta. Joanaina: potser té raó...
    Srta. Tiquismiquis: no! cal anar gambot com îl faut!
    Srta. Quadern de Mots: amb la pinta que faig ja incompleixo totes les ordenançes del món municipal i interplanetari!
    Sr. Alyebard: sospito que vostè també ha sigut en algun moment carn de barret mexicà ;-)
    Sra. Paula: bon estiu per vostè, també! Ah!, i no es preocupi per la meva vestimenta provisional: quan quedo amb algun blogaire vaig de vint-i-u botons ;-)

    ResponElimina
  9. No sé què dir-te... I si posessis el cervell dins del congelador, juntament amb les birres i les gambes, quan surtis del "super"? Almenys, la tapa abans de dinar sortirà fresqueta ;)

    ResponElimina
  10. Per altra banda, ànims, i si t'avorreixes, vine a l'Urgell, cantonada Segarra, a veure com les orenetes es fan grans abans d'emigrar a l'Àfrica.

    ResponElimina
  11. Srta. Cantireta: vostè sempre amb aquell puntet d'humor que em descol·loca ;-) I en aquesta cantonada que diu, s'hi està fresquet?

    ResponElimina
  12. Home, ja ho té això l'estiu. Ens xucla la imaginació, la sangria i la sang els mosquits.

    No us preocupeu sr.Tinc a la primera fredorada se li glaçarà el cos però se li activarà la ment.

    ResponElimina
  13. Sr. Porquet: sí, les meves idees es mantenen molt bé a menus tant graus Cº sota zero

    ResponElimina
  14. Escolti, si durant aquest gèlid estiu li patina la neurona,faci cas al senyor gerent i faci un vistassu a les paraules clau del seu bloc...se'n farà creus !!! (i perdoni l'autocita).

    ResponElimina
  15. Capell mexicà per al sol, calcetins per evitar les rossadures, xancles perquè els peus respirin, camisa florejada de les que "alegren" la vista, i sangria que "alegra" els sentits...

    Tal vegada no estigui tan mal pensat, tal vegada vostè creï tendència, senyor Tinc. Vaig a veure que hi ha al fons-fons-fons del meu armari!

    ResponElimina
  16. Si és que me l'estic imaginant, senyor Tinc, ho veig, hihihi

    ResponElimina
  17. Sr. Gerent: bona la visita guiada pel seu blog!
    Srta. Xicarandana: provi-ho, se'n farà creus, els barrets mexicans desperten moltes libidos!
    Srta. Zel: ;-)

    ResponElimina
  18. Sabe Sr. Tinc no hay nada como un buen baño en la playa por la noche para refrescarse las ideas, pruebelo!

    ResponElimina
  19. Sra. Paula: m'anoto la idea, però el bany ha de ser amb barret mexicà o sense? ;-)

    ResponElimina
  20. Sr. Tinc, a casa meva els banys de nit són en pilota picada :D

    ResponElimina
  21. Por supuesto sin gorro mexicano y lo de en pelota picada que aconseja el Sr. Alyebard no esta mal y le ayudará mas a refrescarse ;-)

    ResponElimina
  22. Sr. Alyebard & Sra. Paula: pilota picada al cantu!

    ResponElimina