Girar rodó


Durant l'agost del 97 el món es va aturar al meu despatx: va ser una parada planetària d'uns aprox. cinc minuts. I és que, aprofitant que tres quarts d’humanitat era de vacances, va venir un tècnic de manteniment ratlla al cul, caliquenya imprescindible per collar millor l’eix terraqüi que, per qüestions de geologia internacional, passa a tocar de la llibreria de casa. Quatre cargols Allen, canvi d’oli per una rotació més suau i instal·lació d'un parell de pistons gravitatoris d'última generació. Activada de nou l’acceleració mundial, i signat l'albarà, el núm. de telf. del servei 24 h. per qualsevol urgència, tipus: si noto que els hemisferis van balders, o la translació fa un sorollet, o posem-hi que el món no acaba de girar rodó.

6 comentaris:

  1. Si la traslació s'espatlla, el temps es podria aturar a l'octubre, quan no fa ni fred ni calor, i així sortiríem a buscar bolets, lluny del seu despatx...
    PD. Segons la filòloga de guàrdia, és "terraqüi", a http://www.diccionari.cat/lexicx.jsp?GECART=0133174

    ResponElimina
  2. Pues deme el numero de urgencias 24h porque mi mundo se acaba de estropear en el lugar equivocado, necesito hablar con el tecnico y que me arregle lo justo para que vuelva a pararse en septiembre y ahi lo dejaré ;-)

    ResponElimina
  3. Esper que donàs una bona propina al tècnic. És per tenir-lo content...

    ResponElimina
  4. tingues ben a prop el potet de "3 en 1". per si de cas :)

    ResponElimina
  5. Sabeu què, en comptes d'anar apedaçant el món que tenim (havent de patir aquelles guardioles dels operaris de manteniment de torn)... perquè no encarreguem un món nou?

    Mentre l'acaben de fer al forn podem anar a fer un cafetó i així "arreglem el món".

    ResponElimina
  6. Srta. Cantireta: m'anoto l'apreciació lingüística ;-)
    Sra. Paula: doncs anoti: 6 noranta 14 cinquanta cincs i dos núm. més :-)
    Srta. Xicarandana: la propina és cosa de professionals :-)
    Srta Anna: no es preocupi, el tinc a la tauleta de nit!
    Sr. Porquet: és que el pressupost es dispara! hehehehe

    ResponElimina