Dt.

Que amb la famosa tècnica de l'estrebada m’han birlat mig dimarts, és un delicte tant extraordinari com de jusgat de guàrdia. A la línia del metro amb més aixelles suades per vagó2, m'han fet un tururut impecable a 9 h. ben bones del meu dia a dia. Tot i el trasbals i la confusió, amb dues parpellejades retrospectives de seguida he vist clar que m'havien fotut una porció de temps així de grossa i que, del lloc del robatori (rondaven les tretze i picu P.M.), m'he teletransportat, zas!, a l'hora de la bata i les pantumfles, amb la mirada de final de jornada clavada en el sopar-microones i fent cua mental a Can Mossos d’Esquadra, mig dt. en una mà i la denúncia en l'altra.

12 comentaris:

 1. Si li solucionen el problema, si us plau posi's en contacte amb mi urgentment, penso que a mi també m'han robat alguna hora ben completa.

  ResponElimina
 2. No pateixi, això es soluciona amb un sofà amb orelles, un bon whisky ( o beguda preferida), bona música, bona lectura, bona companyia que no li faci res agenollar-se i una cura de son.

  ResponElimina
 3. Me van prendre unes hores de son, que no trobo ni al sofà ni al llit.

  ResponElimina
 4. facil : els mateixos que farem el cop d´estat formarem un cumandu i per sorpresa asaltarem als del trafic de temps. serà restituit amb interesos Sr. tinc.

  Advertencia futura: ningu mai podrà tocar a un dels nostres. cuidadu!

  ResponElimina
 5. A mi no és que me les fotin a base d'estrebades és que crec que ja me les descompten amb cada nòmina temporal.

  ResponElimina
 6. Srta. Joanaina: de moment els Mossos no em fan gaire cas... :-(
  Sr. Alyebard: home, prefereixo el retornament de la quota temporal extraviada ;-)
  Srta. Cantireta: ha buscat entre el plecs d'algun llibre ensopit?
  Sr. Nanis Kru: si hi ha interessos sí que m'interessa!

  ResponElimina
 7. Sr. Porquet: llavors el seu cas va davant del meu: passi, passi!

  ResponElimina
 8. A mi em robaren una bona porció de temps els d'Endesa. Mitja hora al telèfon i sentia que m'havia volat un any de vida...

  ResponElimina
 9. Srta. Xicarandana: sí, els d'Endesa i companyies vàries de telfs en són especialistes: no cal lladres de guant blan a peu de transport públic ;-)

  ResponElimina
 10. Si trobés mig dimarts perdut amb cara de Sr. Tinc us ho faré saber 'ipso facto'! El guardaré a la caixeta dels temps perduts, per vos.

  ResponElimina
 11. Sr. Peròquèdius!: eternament agraït :-)

  ResponElimina