Tristesa i..., acció!


Per exigències del guió, avui toca sessió doble de tristesa amb extra d'antidepressius. Abans d'enquadrar l’escena al plató de casa, decorat habitació, seqüència llit, l’encarregat dels cafès em demana un autògraf (per l’A., amb afecte...) i li suggereixo que no s’hi dediqui gaire, a això de patir de manera professional. Mentre la maquilladora em retoca les bosses dels ulls, inflades i blavoses, es confessa fan incondicional de totes les meves tristeses des del 1987, l’any del meu debut oficial al gran drama. Gràcies, guapa. Per descarregar l’ambient, explico al tècnic de so que si connectessin a una dinamo l’emoció negativa del meu personatge, generaria tanta electricitat que podria alimentar tot el rodatge amb exteriors i making off inclosos. Cenyeixi’s al guió! m'etziba la regidora mentre amb un megàfon demana silenci. El director, assegut, s'ho mira fent un triangle de dits davant dels llavis. S'encenen els focus, el micro d’ambient sura prop meu i enfoquen la claqueta: escena núm.17, primer pla, presa 49, sanglotant, tristesa i..., acció!

6 comentaris:

  1. Ostres, tens fins i tot una regidora? És que ni tant sols pots gestionar la pròpia tristesa tu sol... si és que sempre ens manen!

    ResponElimina
  2. Hi inclouràs, com a mínim, les preses falses?

    ResponElimina
  3. Tu i la tristesa, ningú pus? Ja em perdonaràs, però no crec que aquest film tingui massa èxit...podries afegir un parell de controladors aeris (per fer cosa de rabiosa actualitat, és una idea) i veuràs com aviat tindrem una tragicomèdia d'allò més interessant :)

    ResponElimina
  4. Ja ha pensat en la banda sonora? és important per tal de dotar de la correcta emoció.. no sigui que després.......... no rutlli.

    ResponElimina
  5. En el proper dvd hi haura: banda sonora, preses falses, les sequencies esborrades, el casting de tristeses, i els subtitols descartats!

    ResponElimina
  6. Ja faig cua al quiosc per a reservar-lo.

    ResponElimina