Sustu amb navalla

A quarts de cinc d'un P. M. gèlid trec a passejar el pessimisme pel Park Güell: passats els primers ramats de visitants, m’assec en un banc de pedra, no beer, thank you. Amb BCN de pantalla de fons, instal·lo el projector d'ànims, i passo les diapositives dels últims desastres personals. [CLAC] Aquí, servidor rebent una mala notícia a la feina..., [CLAC] Primer pla d'una decepció amorosa intersetmanal..., [CLAC] c/Balmes amb Trav. de Gràcia: sustu amb navalla... I així, 39 [CLACS] més tard, passo l’última diapositiva just en el moment que un grup de japonesos amb autèntic deliri turístic fotografia el tros de ciutat que he fet servir per aquest muntatge particular. Desendollo el projector i, mentre descarto un altre pack de cerveses il·legals, quatre ociosos aplaudeixen la sessió comentada a l'aire lliure, entre bisos i algun euro de propina.

15 comentaris:

  1. Home, les desgràcies sempre creen expectació, però per què no prepares un cine-fòrum amb totes les alegries? I si més no, pots dir que...hi havia feina, hi havia amor i sols va ser sustu :)
    Besades, Tinc (et puc tutejar ja?)

    ResponElimina
  2. Sra. Vida: em pot tutejar, només faltaria!
    Sr Porquet: com?
    Srta Filadora: re, home, re: un sustu de no re!

    ResponElimina
  3. Violència, sexe, desenganys.... peli de diumenge tarda apretadets al sofa: PLAS, PLAS, PLAS!!! (les crispetes dolces i de colors, si us plau!)

    ResponElimina
  4. Srta. Rateta: gràcies: aquí van les crispetes dolçes i de colors!

    ResponElimina
  5. Buenisimo, ya me hubiera gustado pasear esa tarde por el parque Güell y haber visto el espectaculo visual. :-p

    ResponElimina
  6. Les meves pelis anímiques tenen l'encert de cremar-se quan arriben mals moments o el Sant s'acosta per mirar. I a més, sempre hi ha boira, casumdena! Però almenys són meves...

    ResponElimina
  7. Srta. Paula: la propera vegada li preparo una selecció de les millors diapositives pessimistes de la vida del Sr. Tinc i les projectarem a la part esquerra de l'Eixample, què li sembla?
    Srta. Cantireta: les meves també són meves, llàstima que són meves, diria... Com a mínim no hi ha boira... ; )

    ResponElimina
  8. aquesta estrena està basada en fets reals? :P

    ResponElimina
  9. Les pallareses són les millors navalles de manufactura catalana!

    http://www.pallaressolsona.com/ca

    ResponElimina
  10. Sr. Porquet: oído cocina! Gràcies per la info!

    ResponElimina