Quartu de pensar

 
Estrena oficial del quartu de pensar. Els parlaments de les autoritats han precedit el cop de tisora d'inauguració. Abans d'un breu piscolabis, visita comentada per la flamant instal·lació casolana: vint-i-bastants metres quadrats nets i pelats de decoració, enrajolat modernista i divan d'importació psicològica al mig de l'habitació. Amb una tècnica impecable una hostessa d'infart ha procedit a estirar les neurones durant cinc minuts. Acabada la demostració, els aplaudiments han ressonat per tota la sala. D'aquí a tres dies els pintors ja hauran enllestit els estucats i servidor podrà disposar de tot l'aire envasat en aquestes quatre parets per omplir-lo d’idees a voluntat. Interessats en concertar cessió d’espai, escriviu a: tincmoltmalcaure[arroba]gmail[punt]com

3 comentaris:

  1. Jo em deixo estirar les neurones per una hostessa en qualsevol racó. Però la proposta sembla molt bona. Si en faig altres usos que no sigui pensar. (ex. fer la becaina) s'accepta la cessió d'espai?

    ResponElimina
  2. Srs, Srtes, públic en general, humans tots: tot el què queda teclejat en aquest blog és d'una seriositat extrema fins que no es demostri el contrari... Les becaines, en el meu diccionari, són sinònims de pensar, amic Alyebard!

    ResponElimina